Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

  • Ez az rendezvény elmúlt.

2022.10.24. - 08:00 - 17:00

Szervezőtől származó információ. Az információk hitelességét az NFSZK Nonprofit Kft. nem ellenőrizte.
Információ az rendezvény akadálymentességéről: autizmusbarát program

Az Autizmus Alapítvány Nappali Ellátást Nyújtó Intézménye felvételt hirdet megüresedett férőhelyére.  Elsősorban olyan 16-35 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik szívesen vesznek részt csoportos foglalkozásokon és vállalják egyszerű munkafolyamatok elsajátítását. Szintén fontos, hogy a jelentkező fiatalnak ne legyenek jelentős stresszkezelési nehézségei és kis segítséggel el tudja látni magát a mindennapokban.

A Felnőtt Csoport fő célja a munkára való felkészítés, az önállóság-, a szociális-kommunikációs készségek fejlesztése, valamint a szabadidő hasznos eltöltésének tanítása, melyek egyéni és csoportos terápia keretében zajlanak. A fiatalokkal az egyéni szükségleteiknek megfelelően kialakított gondozási terv alapján foglalkoznak. Kézműves műhelyükben merített papírt, nemez-, és gyöngy-ékszereket, és egyéb kézműves termékeket állítanak elő, emellett sokféle házimunkával ismerkedhetnek meg az odajáró fiatalok.

A szolgáltatás fenntartásához a családoktól alapítványi támogatást kér az Autizmus Alapítvány, melynek összege 60 000 Ft.

Érdeklődni 2022. október 31-ig lehet az Autizmus Alapítvány Felnőtt Csoportjában Pitrik Zsóka intézményvezetőnél, a 06-1/314-2859 telefonszámon vagy a fecs@autizmus.hu e-mail címen.

Férőhelyeik korlátozottak, a jelentkezéseket az Autizmus Alapítvány vezetősége szakmai szempontok szerint bírálja el.

A közlemény tartalmáért a SZIN Nonprofit Kft. felelősséget nem vállal.

Részletek

Dátum:
2022.10.24.
Időpont:
08:00 - 17:00
Összeg:
60 000 Ft/személy

Szervező

Autizmus Alapítvány Nappali Ellátást Nyújtó Intézménye

Helyszín

1089, Budapest, Delej u. 24-26.
Magyarország
+ Google Térkép