Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

  • Ez az rendezvény elmúlt.

2022.05.10. - 08:00 - 17:00

Szervezőtől származó információ. Az információk hitelességét az NFSZK Nonprofit Kft. nem ellenőrizte.
Információ az rendezvény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület teljeskörűen akadálymentes, mozgáskorlátozottak számára az épület részben akadálymentes, mozgáskorlátozott parkoló, rámpa, lift, akadálymentes mosdó, látássérültek számára a program akadálymentes, vezetősáv

A ToMIMEUS Erasmus+ PROJEKT (Towards a Multisensory and Inclusive Museum for Individuals with Sensory Disabilities) és az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar A kultúra hozzáférhetősége, a hozzáférhetőség kultúrája címmel, konferenciát szervez 2022. május 19. csütörtökön 10:00-15:00 óra között. A konferencia helyszíne az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar épülete (1097 Budapest, Ecseri út 3.). Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött konferencia szervezői a megjelenőket büféebéddel látják vendégül.

Az Európai Unió által finanszírozott ToMiMEUS – Towards a Multisensory and Inclusive Museum for Individuals with Sensory Disabilities Erasmus+ projekt keretében Románia, Törökország, Görögország, Bosznia és Hercegovina és Magyarország egy-egy egyeteme és múzeuma együttműködése révén a résztvevő országokban akadálymentes múzeumi tárlatok kerültek kialakításra és inkluzív múzeumpedagógiai foglalkozások valósultak meg. A konferencián a tapasztaltokat mutatják be a szervezők.

 

A közlemény tartalmáért a SZIN Nonprofit Kft. felelősséget nem vállal.

Részletek

Dátum:
2022.05.10.
Időpont:
08:00 - 17:00
Összeg:
ingyenes
Rendezvény kategória:
Honlap:
https://www.barczi.elte.hu/tomimeuskonf2022

Szervezők

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar
ToMIMEUS Erasmus+ PROJEKT

Helyszín

1097, Budapest, Ecseri út 3.
Budapest Magyarország
+ Google Térkép