Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

  • Ez az rendezvény elmúlt.

2019.09.14. - 09:00 - 16:00

Rendezvény navigáció

Információ az rendezvény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület részben akadálymentes, mozgáskorlátozott parkoló, könnyen érthető

Magyarországon először megrendezésre kerül az első SalGO Jótékonysági Kerekesszékes Akadályverseny.

Kanyó Zsolt, volt Paralimpikon, vállalta az ország első Kerekesszékes Akadályversenyének szervezését, mint testvér versenye a SalGO Charity Race-nek.

Zöld pálya

Egy rövid, a kerekesszék megismerésére alapuló és az alapvető mozdulatok elsajátítására szolgáló pályával készülnek a szervezők. Néhány kis és könnyen vehető akadállyal (szlalom, küszöb méretű akadályokon való átjutás, forgás, pici kétkerekezés), amelynek nagy sikere van az iskolákban a gyerekek körében. A futóversenyen induló felnőtt és ép sportolók, esetleg a kilátogató érdeklődők is ezen a pályán kezdhetik a bemelegítést, amennyiben a másik két pályán is indulni szeretnének.

Versenypálya tervek

  • Fehér pálya: Minimális erőnlétet és egyensúlyérzéket igényel. Az akadályok a mindennapi kerekesszékes életből lesznek felállítva (útszéli padkán egy lépcsőn való fel és lejutás, murvás és kavicsos talaj, magasabb rámpán való feltekerés.
  • Piros pálya: A fehér pálya nehezebb kivitelezése időre. Több és magasabb akadályok, mélyebb murvás talajon. Itt már a tényleges verseny zajlik a helyezésért, amit éremmel jutalmazunk.

Regisztráció: http://palocroham.hu/versenyek/2019/9-salgo-jotekonysagi-kerekesszekes-akadalyverseny

Részletek

Dátum:
2019.09.14.
Időpont:
09:00 - 16:00
Összeg:
Nevezési díj 6000,-Ft
Rendezvény kategóriák:
,
Honlap:
http://palocroham.hu/versenyek/2019/9-salgo-jotekonysagi-kerekesszekes-akadalyverseny

Szervező

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület – Palóc Roham Extrém Akadályfutó Szakosztálya
Honlap:
http://palocroham.hu/rolunk

Helyszín

3100, Salgótarján, Camping út
Nógrád Magyarország
+ Google Térkép