Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

  • Ez az rendezvény elmúlt.

2021.11.26. - 15:00 - 17:00

Szervezőtől származó információ. Az információk hitelességét az NFSZK Nonprofit Kft. nem ellenőrizte.
Információ az rendezvény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület részben akadálymentes, látássérültek számára a program akadálymentes

A People First Egyesület és az Irány Pécs Nonprofit Kft. közös rendezvényén megmutatják az érdeklődőknek, hogy milyen trükköket kell bevetni kerekesszékkel, látássérültként, babakocsival egy-egy pécsi nevezetes helyszín megtekintéséhez.

A túra során kipróbálható a kerekesszékben gurulás/borulás, fehér bottal a járdaszegélyek kitapogatása. Kipróbálható, hogy milyen érzés egy speciális szemüvegben foltokat látni a világból, vagy vakvezető kutya munkáját figyelni, milyen kérdezni, füldugóval érzékelni, milyen, ha nem halljuk az utca zaját, a figyelmeztető jeleket.

A túrát a People First Egyesület szakmailag felkészült sorstársi idegenvezetői tartják. A program célja egy jókedvű együttlét, jó benyomások keltése, a fogyatékossággal élők pozitív hozzáállásának, találékonyságának, akaraterejének bemutatása, egyben a résztvevők érzékenyítése, hogy hogyan lehet és hogyan nem lehet segíteni egymásnak.

További részletek az esemény honlapján olvashatók.

A közlemény tartalmáért a SZIN Nonprofit Kft. felelősséget nem vállal.

Részletek

Dátum:
2021.11.26.
Időpont:
15:00 - 17:00
Összeg:
részvételi díj 2500 Ft, kedvezményes jegy 2000 Ft
Rendezvény kategória:
Honlap:
https://www.iranypecs.hu/hu/program/rejtett-varos-tor-tour-a-akadalymentes-belvarosi-seta-kulonlegesseg-csak-pecsen?fbclid=IwAR10erpEDPc0QTbFdMwdUz15qTTRTVGlbn8Rs_A9_v6rIC9XjIMgmeINjq0

Helyszín

7621, Pécs, Széchenyi tér
Baranya megye Magyarország

Szervezők

People First Egyesület – Pécs
Irány Pécs Nonprofit Kft.