Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

  • Ez az rendezvény elmúlt.

2022.11.18. - 2022.12.19.

Szervezőtől származó információ. Az információk hitelességét az NFSZK Nonprofit Kft. nem ellenőrizte.
Információ az rendezvény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület részben akadálymentes, látássérültek számára a program akadálymentes, jelnyelv

Különleges kiállítás tekinthető meg a 8. kerületben, ahol különböző fogyatékossággal élő nők és társaik fotóhangja szólal meg: képek és szövegek segítségével. Saját kamerájuk lencséjén át mutatják be a nőiséget. A Nő az erőnk csoport célja, hogy, események és művészeti projektek szervezésével segítse a fogyatékossággal élő nőket abban, hogy erősödjön a női identitásuk, kifejezzék és megmutassák magukat, és kapcsolódhassanak egymáshoz és másokhoz és ezáltal kitörjenek a láthatatlanságból.

2022-ben a Nő az erőnk csoport az Artemisszió Alapítvány együttműködve 5 alkalomból álló fotóhang folyamatot szervezett Csoszó Gabriella segítségével. Ennek keretében egy – fogyatékosság és nőiség szempontjából – vegyes csoport közösen alkotott, és az alkotásokon keresztül jobban megismerték egymást, és egymás élethelyzetét is. Ennek eredményeképp született meg a Nő az erőnk- Nem maradunk láthatatlanok című kiállítás. A kiállítás anyaga a csoport tagjainak a folyamat során készített képeiből és szövegeiből áll, amivel céljuk megmutatni mindazt, amit a hétköznapi valóságban esetleg nem veszünk eléggé észre, elsiklunk felette.

A közlemény tartalmáért a SZIN Nonprofit Kft. felelősséget nem vállal.

Részletek

Kezdés:
2022.11.18.
Vége:
2022.12.19.
Összeg:
ingyenes
Rendezvény kategória:
Honlap:
http://www.facebook.com/events/1188877785307634/?ref=newsfeed

Szervező

Artemisszió Alapítvány

Helyszín

1084, Budapest, Mátyás tér 15.
Budapest Magyarország
+ Google Térkép