Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

  • Ez az rendezvény elmúlt.

2020.02.01. - 10:00 - 18:00

Szervezőtől származó információ. Az információk hitelességét az NFSZK Nonprofit Kft. nem ellenőrizte.
Információ az rendezvény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület részben akadálymentes, mozgáskorlátozott parkoló, rámpa, vezetősáv, személyi kísérés, színkódok

Február 1-én, a szekszárdi sportcsarnokban nagyszabású harcművészeti és küzdősport expot rendez az Alisca Taekwondo Klub. A rendezvényen, mely a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00496 számú pályázat keretében valósul meg, összesen 9 stílus mutatkozik be /boksz, kick boksz, karate, taekwondo, kung fu, shinkendo, muay thai, grappling, katonai közelharc/, edzések, bemutatók és mérkőzések formájában. A sportcsarnokba a belépés díjtalan, a küzdőtéren megrendezett programokon való részvétel úgy szintén.

A kisebb termekben különböző korosztályoknak, kezdőknek, illetve haladóknak meghirdetett edzések várják a sportolni vágyókat, melyeken előzetes regisztrációt követően lehet részt venni. A rendezvényen kiegészítő szolgáltatások is igénybe vehetők majd, így jelen lesz gyógytornász, dietetikus, masszőr, gyermekjátszó, és ki lehet próbálni az air softot is.

A testi fogyatékossággal élő sportolni vágyók részére Para taekwondo edzésen, míg a vakok, látássérültek részére Láthatatlan harcművészet edzésen lesz lehetőségük részt venni.

A fogyatékossággal élők és kísérőik számára a programokon, kiscsoportos foglalkozásokon, edzéseken való részvétel teljesen ingyenes.

Az expon részt vesz, és edzést tart a nagyközönség számára Erdei Zsolt, amatőr világbajnok, többszörös Európa bajnok, olimpiai bronzérmes és korábbi profi világbajnok bokszoló.

Az esemény fővédnöke: Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

 

Részletek

Dátum:
2020.02.01.
Időpont:
10:00 - 18:00
Összeg:
ingyenes
Rendezvény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/AliscaTaekwondoKlub/

Szervező

Alisca Taekwondo KLUB
Telefon:
06-20/481-2084
E-mail:
racz.petra.tkd@gmail.com

Helyszín

7100, Szekszárd, Keselyűsi út 3.
Tolna Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
74/315-733