Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

  • Ez az rendezvény elmúlt.

2019.04.23. - 19:00 - 20:30

Információ az rendezvény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület teljes körűen akadálymentes, mozgáskorlátozott parkoló, rámpa, , akadálymentes mosdó

A népszerű pszichiáter, Dr. Buda László vadonatúj előadását eddig minden városban vastapssal köszönte meg a közönség.
Dr. Buda László öt évvel ezelőtt, a Mit üzen a tested? című könyvvel robbant be a köztudatba, mely azóta több mint harmincezer példányban kelt el. Az eredeti gondolkodású pszichiáter és pszichoterapeuta izgalmas, hiánypótló munkája a szakma és a laikus olvasók körében is lelkes fogadtatásra talált, és sokan számoltak be arról, hogy hosszú évek óta tartó egészségi problémáik is javulásnak indultak a könyvben bemutatott szomatodráma nevű módszer segítségével, melyet Dr. Buda László fejlesztett ki.
A Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője most éppen a múltban megélt élmények feldolgozása iránt érdeklődik a legjobban, mert munkája során azt tapasztalta, hogy ha ez nem történik meg megfelelően, akkor a jelenben és a jövőben is hurcolnunk kell a múlt terheit – olykor betegségek, testi tünetek, máskor ismételten visszatérő kudarcok, elakadások formájában.
A fáradtság, a rosszkedv, a szorongás, a depresszió és számos betegség hátterében bűntudatot és neheztelést találunk. A megbocsátás – önmagunknak és másoknak – óriási lépés a lelki szabadság felé. Fél gyógyulás. De csak fél. Akkor válik teljessé, ha eljutunk az elengedésig is. Minden, ami életünk során történt velünk – és már nem történik – arra vár, hogy elengedjük, és helyet csináljunk az újnak. Az iskolában nem tanítják, hogyan is kell ezt csinálni… Pedig nem sok hasznosabb dolog van. Éppen ezért fontos tájékozódnunk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, ha ezektől a terhektől szabadulni akarnánk. Dr. Buda László a nehéz témát fantasztikus humorával oldja, hogy az együtt töltött este ne csak hasznos, de igazán élvezetes is legyen.

Részletek

Dátum:
2019.04.23.
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
2 400 Ft
Rendezvény kategória:
Honlap:
http://www.hangvilla.com

Szervező

Veszprémi Programiroda
Telefon:
0688/889179
E-mail:
programirodajegy@hangvilla.hu
Honlap:
www.veszpremprogramiroda.hu

Helyszín

8200, 8200 Veszprém, Brusznyai Árpád u. 2.
Veszprém Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
0688889180
Honlap:
www.hangvilla.com