Blogok

Apró lépések

“A blogom célja, hogy bátorítsam a sajátos nevelési igényű, sérült gyermeket nevelő szülőket, hogy az adott körülmények közt is lehet teljes életet élni. ”

Autizmusmesék

“Szeretném, hogyha minél többen megismernék az autizmust, hogyha a társadalom elfogadóbb lenne ezzel az állapottal szemben.
Szeretném megmutatni, hogy hogyan változnak meg egy család mindennapjai, ha az egyik kisgyerekről kiderül, hogy autista? Milyen segítség kell neki az iskolában, a közösségben? Mit éreznek a családtagok, hogyan dolgozzák fel a változásokat?
Bár nem vagyok szakember, nem vagyok terapeuta, se pszichológus se gyógytestnevelő, de szabadidőmben mentorszülőként tevékenykedem az Autisták Országos Szövetségében, így bátran kérdezhettek tőlem, főleg kétnyelvűség és autista gyerekkel külföldre költözés ügyében.”

A jéghegy csúcsa – avagy az autizmus és mi

“Kis családunk, gyerekeink élete az autizmussal fűszerezve. Ebből a külvilág számára csak a jéghegy csúcsa látható. De vajon mi van alatta, a tenger mélyén láthatatlanul? Megtudhatod, ha beleolvasol a blogomba.”

KezemFogva

“Történetek fogyatékos emberekkel, emberekről és emberekért”

Merj MÁS lenni!

“Gondolatok másságról, fogyatékosságról és főleg autizmusról. Saját tapasztalatok, eszközök, játékok, fejlesztési lehetőségek, kételyek és megoldások.”

Nappali álmok

“Mindennapjaink egy kedves és szeretnivaló autista kisfiúval,egy gyönyörű kislánnyal, egy zenész apukával és egy mérsékelten házias anyukával. Internetes feljegyzéseimmel nem titkolt szándékom segíteni a hasonló helyzetben lévő szülőknek,elvégre jó tudni,hogy mást is szorít a cipő:))) Önkéntes mentorszülőként hivatalos minőségben is szívesen segítek azoknak, akik ezt kérik.”

Szirkablog

“Egy nem mindennapi kislány mindennapjai”

Somogyivakok

https://www.somogyivakok.hu/kategoria/blog/

Németh Orsi

https://nemethorsi.wordpress.com/

 

Az oldal legutóbbi frissítése: