Megosztás

Sokak érdeklődésére válaszolva, a Városliget ZRT. tájékoztatása alapján, örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2020. május 20-án, szerdán megnyit a városligeti Vakok Kertje. A kert a korábban megszokott feltételekkel várja látogatóit.

A koronavírus-járvány okán bevezetett kijárási korlátozások a közhasználatú parkokat és hasonló létesítményeket is érintették, így idén tavasszal a Vakok Kertje sem nyithatott ki. Most viszont a fővárosra vonatkozó intézkedések enyhítésével végre ez a zárt park is megnyithatja kapuit használói előtt.

A Vakok Kertje 2020. május 20-án, szerdán nyit ki a tavaly már megszokott nyári nyitva tartásnak megfelelően. Vagyis hétfői napok kivételével minden nap 12 és 20 óra között gondnoki jelenléttel látogatható a kert mindazok számára, akik látássérültek és ezt igazolni tudják. Természetesen a vak és gyengénlátó vendégek kísérői is beléphetnek a kertbe. Hétfői napokon a kert zárva tart. Nyitva tartási időn kívül a szervezetek és intézmények a korábbiakkal megegyező módon a beléptető kártyák használatával is igénybe vehetik a kertet.

A kert használatához sok örömöt és kellemes időtöltést kívánunk!

Forrás: https://www.facebook.com/mvgyosz/posts/3102302946492762:0