Megosztás

100 csomag tartós élelmiszert ajándékozott az egri Rotary Club a nehéz helyzetben lévő családok részére.

2020.márciusában, a Covid-19 vírus miatt kialakuló nehéz helyzet kezdetén a Rotary Club eldöntötte, hogy felülvizsgálja céljait és keresik a lehetőségét annak, hogy miként segíthetnének, azoknak, akiknek az élete hirtelen megváltozott. Az idegenforgalomban, a vendéglátásban, az ezekhez kapcsolódó területeken és sok más iparágban dolgozó ember munka nélkül maradt. Akik korábban is nehéz körülmények között éltek még rosszabb helyzetbe kerültek.

A 2019. évi jótékonysági bál és az Adventi adomány gyűjtésük céljait részben megvalósították, de a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokat fel kellett függeszteniük. Áttekintve a helyzetet úgy döntöttek, hogy módosítják terveiket, és 250.000 Ft értékben tartós élelmiszereket vásároltak és adtak át rászoruló családoknak.

2020. május 21-én megtörténtek az átadások az Egri Szalaparti EGYMI és Kollégium, a Szalai Környezetvédő és Ifjúsági Egyesület, a Nemzeti Fogyatékosságügyi és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. egri irodája, a Csere Kör Közösségi Egyesület, és az Egri Autista Alapítvány részére.
Gyetvai József köszönetét fejezte ki a cégeknek és a magánszemélyeknek, akik a bált és az Adventi adománygyűjtést támogatták, segítették.
Hozzátette: Öröm számunkra, hogy ennyi kiváló emberrel dolgozhattunk együtt.

Teljes hír: https://www.egerhirek.hu/2020/06/02/raszorulok-reszere-osztott1-elelmiszercsomagokat-az-egri-rotary-club/kozelet?fbclid=IwAR13XbcNHziRDMv9LXjzTmLCTQZlyAY5K-XtNCKI6190dwFGwaf41ta5sVE

 

Forrás: https://www.egerhirek.hu/2020/06/02/raszorulok-reszere-osztott1-elelmiszercsomagokat-az-egri-rotary-club/kozelet?fbclid=IwAR13XbcNHziRDMv9LXjzTmLCTQZlyAY5K-XtNCKI6190dwFGwaf41ta5sVE