Megosztás

2019 őszétől napvilágot lát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) „A jövő kilátásai” című online elérhető információs központja, mely az integrált oktatásban tanuló látássérült diákok tanulását és tanítását célozza segíteni.

Ennek alkalmából hirdeti meg a Szövetség piktogram tervező pályázatát diákok számára.

A jövő kilátásai oldal az MVGYOSZ egyik aloldala lesz, melyen a Szövetség logója mellett egy piktogram fogja jelezni, hogy az érdeklődő A jövő kilátásai aloldalon jár.

Ha van kedved alkotni és hiszel abban, hogy mindenki egyenlő esélyű tudáshozzáférést érdemel, készítsd el „A jövő kilátásai” online információs központ jelképét! Tervezz piktogramot!

Bármilyen technikával dolgozhatsz, nincs kikötés!

A pályázat feltételei:

  • 8-19 éves korosztály.
  • A piktogram tükrözze „A jövő kilátásai” program szemléletét.
  • Legyen összhangban az MVGYOSZ arculatával (mely a mvgyosz.hu oldalon megtekinthető).

A pályaműveket a következő címre kell megküldeni:

Levélben: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, 1406 Budapest, Pf. 44., A borítékra írjátok rá: A jövő kilátásai

E-mailben: szervezes@mvgyosz.hu, a Tárgy mezőbe írjátok be: A jövő kilátásai.

Kérdéseiteket szintén a szervezes@mvgyosz.hu e-mail címen lehet feltenni.

Beérkezési határidő: 2019. szeptember 30. Az ezt követően érkezett pályaműveket nem tudják elfogadni.

Az első helyezett alkotása lesz „A jövő kilátásai” online információs központ piktogramja. Emellett a nyertes egy értékes jutalomban fog részesülni. Ennek átadására 2019. október 14-én kerül sor a Fehérbot Világnapja alkalmából.

Bővebb információk a pályázati felhívásról és a „A jövő kilátásai” projektről: http://www.mvgyosz.hu/hirek-hu/palyazat-diakoknak/

A képen a MVGYOSZ logója látható. Elemei: Baloldalon egy 6 pontból álló (Braille-jelhez hasonló) színes grafika látható, jobb oldalon szövetség teljes neve olvasható.