Megosztás

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel Tamási Város Önkormányzata gondoskodik mindazon otthonukban élő fogyatékos személyek ellátásáról, akik a veszélyhelyzet időszakában támogatásra szorulnak vagy olyan helyzetbe kerülnek, amikor támogatásra lehet szükségük például gondozó, családtag betegsége vagy karantén idején.

Tekintettel arra, hogy ezen személyekre vonatkozóan nem rendelkezünk információval, így az önkormányzat felhívja az otthonukban élő, tamási lakos fogyatékos személyeket (törvényes képviselőiket), hogy amennyiben a járványügyi helyzettel összefüggésben segítségre van szükségük, vagy később ilyen helyzet előállhat, vegyék fel az önkormányzattal a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk.

Felhívjuk az otthonukban élő fogyatékos személyek családtagjait, továbbá a környezetükben élő személyeket, hogy segítsék elő a kapcsolatfelvételt, tájékoztassák az érintetteket ennek fontosságáról.

A kapcsolatfelvétel módja:

telefonon a vezetékes: 74/570-083 7:40-16:00 között

mobil: 30/538-1387 8:00-17:00 között

az adatfelvételi lap telefonon történő rögzítésével munkaidőben;

vagy a mellékelt adatfelvételi lap kitöltésével és eljuttatásával az alábbi elérhetőségekre:

tampolgh@tamasi.hu vagy

Tamási, Szabadság u. 46-48.

Segítsen, hogy segíthessünk! Tamási összefog!

Tamási Város Önkormányzata

Forrás: http://www.tamasi.hu/hu/onkormanyzat/friss-hirek-aktualitasok/otthonukban-elo-fogyatekos-szemelyek-tamogatasa-ellatasa-veszelyhelyzet-idejen