Megosztás

A riport a Nem Adom Fel Alapítvány egyik bástyájaként működő Nem Adom Fel kávézóban készült, ahol sürgés-forgás, vidáman beszélgető emberek és kellemes kávéillat fogadta a riportereket. Beszélgetőtársaik, a Nagy Lépés Futárszolgálat munkatársai és az alapítvány társadalmi vállalkozásokért felelős vezetője már az egyik bokszban vártak rájuk, hogy a nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában egyedülálló munkájukról meséljenek.

A cikkből kiderül, hogy a Nem Adom Fel Alapítvány kötelékében működő futárszolgálat ötlete akkor született meg, amikor egyre több autizmussal élő fiatal csatlakozott a szervezethez, akiknek szerettek volna valóban hasznos, jól tervezhető és rendszeres munkát találni. Kezdetben az volt az elképzelés, hogy állandó partnereket gyűjtve útjára indítják a futárszolgálatot, akik számára az ott dolgozó kollégák plakátolási, csomag- és szórólap-kézbesítési feladatokat fognak elvégezni. A cég fejlődéséről és a folyamatról olvashatnak a cikk folytatásában.

Forrás: www.kronika.hu/cikk/nagy-lepes-futarszolgalat-mert-mindenkinek-jar-a-hasznos-munka/?fbclid=IwAR0avJLoifWOjCoLFg8sVTc17x_LTgnul5bpEKA3hMmrodEvr0kg2DgIpus