Megosztás
Több mint 1,6 milliárd forintból komplex energetikai fejlesztés valósult meg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Ecseri úti épületében.

A felújítás több mint 2000 hallgató számára biztosít modern, energiahatékony és friss tereket. A megújult épületet 2022. március 18-án adta át Hizó Ferenc, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára és Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja.

A komplex energetikai rekonstrukciónak és a felújításnak köszönhetően jelentősen csökkenhet az ingatlan primer éves energiafelhasználása, ami az egyetemnek jelentős megtakarítást jelent. A Karon a gyógypedagógus hallgatók március hónapban immár az új épületben kezdhették meg a jelenléti oktatást.

 

Az átadási ünnepről hosszabb leírás és képgaléria érhető el ide kattintva: www.elte.hu/content/megujult-az-elte-barczi-gusztav-gyogypedagogiai-kar-epulete.t.25311

 

 

A képen egy magyar nemzeti színű szalagot vág át egy nő és két férfi. A szalagot balról és jobbról fiatal lányok tartják. A szalagátvágás egy folyosón történik.
Forrás: https://www.elte.hu/content/megujult-az-elte-barczi-gusztav-gyogypedagogiai-kar-epulete.t.25311