Megosztás

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) MPN2021 LÉLEKMOZGATÓ Fotópályázatot hirdet amatőr és profi kategóriában. A fotópályázaton nemcsak a Magyar Parasport Napjához szorosan kapcsolódó, hanem általában a parasportot, illetve a fogyatékos emberek világát bemutató fényképekkel is lehet indulni. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 30.

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ), Tata Város Önkormányzata és a Humanitas SE közösen országos képzőművészeti pályázatot ír ki, III. SZABÓ SZONJA PARAKÉPZŐMŰVÉSZETI BIENNÁLÉ címmel. A kiállítás célja megmutatni a fogyatékossággal élő emberek körében rejtőzködő tehetségeket, elismerést adni nekik és példát, értékeket felmutatni a fogyatékosságban nem érintett személyek, a többségi társadalom számára. A pályázatokat 2021. május 10-ig várják.

További részletek: https://sinosz.hu/lelekmozgato-fotopalyazat-es-iii-szabo-szonja-parakepzomuveszeti-biennale-palyazat/

Forrás: https://sinosz.hu/lelekmozgato-fotopalyazat-es-iii-szabo-szonja-parakepzomuveszeti-biennale-palyazat/