Megosztás

A koronavírus-járvány időszakában a Kormány kiemelten fontos feladatának tekinti az otthonukban élő fogyatékos személyek és családjaik, valamint az idős emberek rendkívüli megsegítését. Ezen célok elérése érdekében az Önkormányzat feladata, hogy felmérje hány olyan fogyatékos személy, illetve idős személy él a településen, aki a veszélyhelyzet időszakában támogatásra szorul, vagy előállhat olyan helyzet, amikor támogatásra lehet szüksége (pl.: gondozó családtag betegsége vagy karantén idején).

Amennyiben környezetében, családjában van olyan fogyatékos vagy idős személy, aki támogatásra, segítségre szorul, minden esetben éljen jelzéssel Tiszaföldvár Városi Önkormányzata felé!

Jelzését az alábbi elérhetőségen teheti meg:

1. Tiszaföldvári Polgármesteri Hivatal : 06-56-470-017 /82-es mellék

A fent említett személyek megsegítése elemi szükségleteik kielégítésére irányul, úgy mint alapvető élelmiszerek bevásárlása, házhoz szállítása, megfelelő élelmezésük, gyógyszerellátottságuk biztosítása. A segítségnyújtás elsősorban az Egyesített Szociális Intézmény Tiszaföldvár munkatársainak közreműködésével valósul meg, akik a bejelentést követő pár órán belül a megadott elérhetőségeken felveszik a kapcsolatot az érintettekkel és egyeztetik a további teendőket, feladatokat.

Kérjük, amennyiben lehetőségük van, kövessék nyomon a http://tiszafoldvar.hu honlapon megjelenő információkat, ahol folyamatosan közzétesszük a legfontosabb tudnivalókat, információkat.

KÉRJÜK MARADJANAK OTTHON!

Mindannyiunk, az Önök, hozzátartozóik biztonságának növelése érdekében kérjük a felhívásunkban foglaltak szigorú és fegyelmezett betartását! KÖSZÖNJÜK!

Tiszaföldvár Város Önkormányzata

Forrás: http://tiszafoldvar.hu/2020/04/lakossagi-felhivas-5/