Megosztás

Újra Szülő-Példa-Érték pályázati felhívás

A pályázat fő témája ismét a szülői önérdek-érvényesítési képesség megmutatása pozitív példákon keresztül. A pozitív példa lehet a sajátunk vagy másé, a lényeg, hogy igaz, megtörtént esetet dolgozzon fel a pályamű.

A szülőség bonyolult. Különösen akkor, ha a látássérültség fűszerezi a szerepeket. A nehéz helyzetekre mégis léteznek megoldások, melyeket a találékony szülők meg is találnak. Ezekből a példákból vár a kiíró gyöngyszemeket.

A pályázat jelmondata:
„Lehet sikeresen képviselni jogainkat és felelősséggel vállalni kötelezettségeinket szülőként.”

A pályázatra irodalmi alkotásokat várnak, melyek képeket, illusztrációkat is tartalmazhatnak a szöveg mellett szabadon választott elemként.

Az alkotások maximális terjedelme 50.000 karakter szóközökkel vagy legfeljebb 20 oldal.

A pályaművek beérkezési határideje: 2020. március 10.

Egy személy legfeljebb egy művel pályázhat.

A pályaműveket az egyesület vezetéséből és meghívott szakemberekből álló zsűri díjazza.

A beküldők között értékes nyereményeket osztanak ki. Gazdára találnak látássérültek által használható játékok, a tanulást, a mindennapi életet segítő eszközök.

A pályaműveket az alábbi címre várják:

  • Elektronikusan: ugyfel@vgyke.com, a tárgy mezőben ez szerepeljen: „Szülő Példa Érték pályázat 2.0”
  • Levélben postai küldeményként: 1590 Budapest Zugló 1 Posta Pf. 119.
  • Személyesen: 1141 Budapest, Szugló u. 81.

A kapcsolatfelvétel céljából nevét és elérhetőségeit (telefon, e-mail cím) tüntesse fel az alkotás mellett!

A pályaművek kiállításra kerülnek.

Megjegyzés:
A pályázó tudomásul veszi, hogy a VGYKE kizárólagos tulajdonába kerülnek a pályázatra beküldött alkotások a pályázat benyújtásával. A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul nevének, mint az adott pályázat alkotójának, és a pályaműve VGYKE általi korlátlan felhasználásához és korlátlan nyilvános közzétételéhez a VGYKE elektronikus felületein, valamint a VGYKE által szervezett kiállításon/eseményeken. A személyhez fűződő és egyéb (pl. szerzői) jogok a pályázati anyag elkészítésével, majdani felhasználásával és nyilvános közzétételével történő esetleges megsértéséért való felelősségét a VGYKE kizárja.

További pályázati felhívások az Efiportálon

Forrás: https://www.vgyke.com/hirdetmeny/irodalmi-palyazat-ismet-vgyke-szulo-pelda-ertek-2-0/?fbclid=IwAR3bbTPGtOyetjfZlwSbTHfUxdPWlH3KvVOVyyEpazX40QTBnkktwfuSQ3Y