Megosztás
A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége  központja (1032 Budapest, San Marco utca 76.) a koronavírus veszélyhelyzet kapcsán munkatársai és az Önök egészségének védelme érdekében 2020. március 23-tól átmenetileg bezárja kapuit.

Valamennyiünk érdeke, hogy önmagunk, szeretteink, barátaink és közösségünk minden tagja biztonságban tudja magát. A Központ bezár, de az ügyintézés továbbra is folyik, csak más formában.

Az ügyfélfogadás a személyes találkozások mellőzésével, elsősorban e-mailen, illetve telefonon történik.  Munkatársaink munkaidőben a meosz@meosz.hu e-mail címen elérhetőek, továbbá a 06-1-388 23 88-as telefonszámon várják a hívásaikat.

Ez az időszak mindannyiunk számára nehéz, türelmet, odafigyelést és óvatosságát igényel. Ha figyelünk és vigyázunk önmagunkra és egymásra, hamarabb túljuthatunk rajta.

A MEOSZ következetes érdekvédelmi munkája azonban egy percre sem áll le.  A home office keretei között folytatjuk mi is. Minden lehetőségünkre álló eszközzel képviseljük továbbra is a mozgáskorlátozott embereik érdekeit, s minden esetben haladéktalanul fellépünk, ha a helyzet úgy kívánja. Ez a veszélyhelyzet idején is így van.

Maradjanak otthon, és vigyázzanak egymásra!

Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége

Forrás: http://www.meosz.hu/blog/a-meosz-a-koronavirus-veszelyhelyzet-kapcsan-munkatarsai-es-az-onok-egeszsegenek-vedeleme-erdekeben-2020-marcius-23-tol-amenetileg-bezarja-kapuit/