Megosztás

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által megvalósított „A foglalkoztatási rehabilitáció szakmai folyamatainak fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt elsődleges célja a megváltozott munkaképességű személyek integrációjának és életesélyeinek, ezen belül elhelyezkedési esélyeinek növelése. A projekt célját a rehabilitációs szakmai rendszer további fejlesztésével, hatékonyabbá tételével kívánja elérni, amelyet kiegészít a megváltozott munkaképességű személyek szolgáltatás alapú fejlesztése, hozzájárulva foglalkoztatásuk élénkítéséhez.

A projekt keretében kifejlesztésre kerül egy, kifejezetten a megváltozott munkaképességű személyek és őket alkalmazni kívánó munkáltatók számára szolgáló Foglalkozási Rehabilitációs Portál. A Portál hozzájárul az ügyfelek munkaerő-piaci integrációjának elősegítéséhez, a munkaerő-kereslet és -kínálat illesztéséhez. Széles körű hozzáférhetősége révén elérhetővé teszi a szükséges információkat és speciális, innovatív szolgáltatásokat a megváltozott munkaképességű személyek vagy bármely érdeklődő, továbbá szolgáltató szervezetek és munkáltatók képviselői számára.

A részvétel feltételeiről, a nyújtható szolgáltatásokról és költségtérítésről bővebb információ itt olvasható: https://eta-szov.hu/2021/03/19/allaskeresesi-szolgaltatas-megvaltozott-munkakepessegu-szemelyek-reszere/

Forrás: https://eta-szov.hu/2021/03/19/allaskeresesi-szolgaltatas-megvaltozott-munkakepessegu-szemelyek-reszere/