Megosztás

Az MVGYOSZ-nek 2023-tól nyílt lehetősége arra, hogy bővítse a kertben elérhető szolgáltatásokat, újakat vezessen be, valamint, hogy a régieket megújítsa.

Az eddig jól megszokott és népszerű szolgáltatások mellett, mint a vakpingpong- asztal, a lengőteke, a gyermekek kikapcsolódását szolgáló biztonságos játszótér, mostantól új szolgáltatások is elérhetőek. Többek között lehetőség van arra is, hogy a kertben pihenők akadálymentesen használható társasjátékokat kérjenek a kert gondnokától. Jelenleg Braille-írásos és nagybetűs magyar kártya, illetve két sakk-készlet igényelhető a helyszínen. Az olvasni vágyó látogatók választhatnak síkírású könyvek, újságok között, de a hangos Biblia is elérhető. A sporttevékenységek sorát a közkedvelt tandembiciklizési lehetőség bővíti, a látássérült és látó párosok által használt kerékpár bérlésének feltételeiről itt olvashat.

Legújabb kényelmi szolgáltatása a kertnek a kávévásárlás, a park vendégei 300 Ft-ért kérhetnek egy finom feketét az éppen ügyeletet ellátó munkatárstól.

Forrás: ujdonsagai/?fbclid=IwAR1LncheAs8tgIrwWhlKXKB8019VCf5WyEa-9zE8uFow3gMIH2-Ixd_rB-E