Megosztás

A Szociális Munka Napja alkalmából négy civil szervezet munkáját díjazta a Zala Megyei Civil Központ. A díjátadóra november 11-én, Boncodföldén került sor, ahol a házigazda az egyik díjazott, az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány volt.

A megyei központ negyedik éve ismeri el azoknak a szervezeteknek a munkáját, amelyek kiegészítik a szociális intézmények feladatait.

A „Napfény” Rákbetegek és Hozzátartozók Nagykanizsai Egyesülete, a Völgy Alapítvány és a Kármelhegyi Boldogasszony Karitász Csoport mellett kiemelkedően fontos tevékenységéért az Autista Sérültekért Zalában Alapítványt díjazták. Az AOSZ tagszervezeteként működő Autista Sérültekért Zalában Alapítvány működteti az Autisták Védőotthonát Boncodföldén.

Hír forrása: https://aosz.hu/a-szocialis-munka-napja-alkalmabol-dijat-kapott-az-autista-serultekert-zalaban-alapitvany/?fbclid=IwAR3kHkApSw28VYNKzYRTPK9CGngB22MaV5yznzCha93RHQkkaJdYwtB34LQ

Forrás: https://aosz.hu/a-szocialis-munka-napja-alkalmabol-dijat-kapott-az-autista-serultekert-zalaban-alapitvany/?fbclid=IwAR3kHkApSw28VYNKzYRTPK9CGngB22MaV5yznzCha93RHQkkaJdYwtB34LQ