Megosztás

Ön, a Molnár Gábor Műhely Alapítvány fogyatékossággal élők nappali intézményébe látogatott el. Ajkán, 60 fő ellátását végezzük, és a sok féle fejlesztő foglalkozás mellett, dolgoznak a szociális foglalkoztatásban és a rehabilitációs foglalkoztatásban is.
Mindennapjaink színesek és vidámak. Kutyaterápia, euritmia, izgalmas színjátszás, tánc és zene veszi körül a fogyatékossággal élőket, amiben fejlődnek, tanulnak, és jól elfáradnak.

2015-től már két épületben is tevékenykedünk, hála Ajka Város Önkormányzatának és azoknak a támogatóinknak, akik Hollandiából is, a szociális vásár bevételét nekünk ajánlották, amiből egy kisbusz is gyarapít minket.

Az épületekhez nagy udvar és kert is tartozik, és már tanulják a kiskertgondozást, a fűszernövények termesztését és a levendulák gyarapítását. Természetesen megfőzzük a termést, és készítünk gyümölcsös sütiket is.
Életünkben az önállóság van a fókuszban, és arra törekszünk, hogy a lehető legjobban felkészüljenek arra a fogyatékossággal élők, hogy egyedül is boldoguljanak a felnőttségben.