Megosztás

Az Intézmény a fogyatékkal élő személyek ellátását végzi, támogató szolgáltatást és lakóotthoni elhelyezést biztosítva számukra. A támogató szolgáltatást keretén belül személyi segítést és szállítást biztosítanak az azt igénylőknek.

A 2009-től működő lakóotthon 12 fő halmozottan sérült, fiatal felnőttnek nyújt családias jellegű tartós bentlakásos ellátást ápoló-gondozó célú lakóotthonként. A lakóotthonban élő fiatalok hétköznap délelőttönként szocioterápiás foglalkozásokon vesznek részt, melyet az egyéni képességek figyelembevételével szerveznek. Délután kerül sor az egyéni fejlesztésekre, amely során mozgás-, fény-, zeneterápia, valamint egyéni beszélgetés történik.

Vacsora után szabadon választott programokon vehetnek részt a lakók (zenehallgatás, TV nézés, olvasás, társasjáték, beszélgetés, stb.)
Hétvégén és nyáron szabadidős programokon ( kirándulás, séta, koncert, stb.)vesznek részt a lakók, illetve a házi. és ház körüli tevékenységekbe is bekapcsolódnak.
Az egymásra való odafigyeléssel alakulnak közösséggé, mert nem csupán egy szociális intézmény, hanem otthon szeretnénk lenni, ahova jó hazajönni, ami békét, nyugalmat kínál az itt élők számára.