Megosztás

A képen egy sárga napocska látható, lila és kék sapkával a fejénAz alapítvány 2008. január 16-án alakult azzal a céllal, hogy adományokat gyűjtsön, és támogatásokat juttasson el a magyar gyermekegészségügy részére. Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító- egészségügy rehabilitációs tevékenység. Segít magyar családokon, akiknek súlyosan beteg gyermeke elhúzódó és életmentő kezelésen illetve ápolásán esik át. Segít magyar családokon, akiknek súlyosan beteg gyermeke elhúzódó és életmentő kezelésen illetve ápolásán esik át.

Az Alapítvány Missziója, hogy a gyógyulási folyamat alatt a gyermekek közelében tarthassa a családtagokat, mivel ez nagymértékben hozzájárulhat felépülésükhöz.

Fő célkitűzésük, hogy segíteni tudják a gyógyító folyamatokban, valamint segítség a beteg gyermekeknek, a szülőknek. Az alapítvány célja az egészség-megőrzés, a betegség-megelőzés, egészségügyi rehabilitációs tevékenység végzésének támogatása.

Az alapítvány célja:

  • a területünkön élő gyermekek egészségügyi ellátásának színvonalát folyamatosan emeljék, ennek érdekében a korszerű orvostechnikai eszközök beszerzését, a legújabb gyógyító eljárások alkalmazását segítsék
  • az eszközök és műszerek bővítése és korszerűsítése, a hiányok pótlása
  • a gyermekek otthoni tartózkodásának megkönnyítésére, az ápolás körülményeinek javítására, szülők anyagi támogatására irányuló erőfeszítések segítése.