Megosztás

A „Kék Madár Alapítvány a Beteg Gyermekekért” pályázatot hirdet súlyos és tartósan beteg gyermekek gyógykezelésére, rehabilitációjára az alábbi feltételekkel

A pályázat célja: súlyos és tartósan beteg gyermekek gyógykezelésének, rehabilitációjának, részükre gyógyászati segédeszközök beszerzésének támogatása.

A pályázók köre: pályázhatnak olyan Kalocsán, és annak vonzáskörzetében élő gyermekek, akik 2019. április 30-ig nem töltik be 14. életévüket. A pályázatot a gyermekek szülei, illetve törvényes képviselői nyújthatják be.

A pályázatnak tartalmaznia kell: maximum 2 gépelt oldalon a gyermek egészségi állapotának leírását- kitérve a korábbi és az esetleges várható gyógykezelésekre- és az egészségi állapotot igazoló, csak a legutóbbi orvosi jelentéseket. (A pályázó kiírója kéri, hogy ne küldjenek évekre visszamenőleg orvosi papírokat!)

Elérhető maximális támogatás: 100.000 Ft gyermekenként.

Az erre az alkalomra felkért független orvosok véleményezése alapján a pályázatok támogatásáról az Alapítvány Kuratóriuma dönt. Döntésnél fokozottan figyelembe veszi a Kalocsai Szent Kereszt Kórházban kezelési körzetébe tartozó betegek pályázatát. A nyertes pályázókkal a Kék Madár Alapítvány a Beteg Gyermekekért szerződést köt a támogatás felhasználásáról. (Amennyiben a támogatott nem igazolja számlamásolatokkal a támogatás felhasználását, a későbbiekben támogatottnak nem lesz lehetősége újabb pályázaton indulni.)

Az eredményhirdetésre a XXVII. Kék Madár Fesztivál Gyermekműsora előtt a Városi Színházban, 2019. június 8-án délelőtt 10.30 órakor kerül sor.

A pályázat beküldésének határideje: 2019. április 30.

Postázási cím:
“Kék Madár Alapítvány a Beteg Gyermekekért”, 6300 Kalocsa, Hunyadi u. 5.

A borítékra rá kell írni: “Pályázat beteg gyermekeinkért”

A képen az alábbi szöveg olvasható: Pályázati felhívás
Forrás: http://www.kekmadar.hu/index.php?id=16