Megosztás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 2-től a VGYKE egyesület központi ügyfélszolgálata 30 órás nyitva tartási rendben újból fogadja ügyfeleit.

Hétköznapokon 9-15 óráig várják a megkereséseket, melyhez minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kérjük tehát Önöket, hogy az ügyfélszolgálati irodába történő ellátogatásukat megelőzően mindenképp vegyék fel a kapcsolatot a szervezet munkatársaival az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Telefonszám: 06 70 387-5267

E-mail: ugyfel@vgyke.com

Amennyiben e-mailes megkeresés útján keresik fel az ügyfélszolgálatot, kérik, hogy levelükben mindenképp tüntessék fel telefonos elérhetőségüket, amennyiben szükséges, ezen keresztül is fel tudják venni Önökkel a kapcsolatot!

Szeretnék továbbá kérni, hogy mindenképp várják meg, amíg az egyesület munkatársa e-mailes megkeresésükre visszajelzést ad!

Kérik továbbá ügyfeleiktől, hogy a járványügyi előírások betartása végett, illetve a saját és a munkatársaink védelme érdekében az ügyfélfogadásra maszkban, illetve kesztyűben és legfeljebb 1 kísérővel érkezzenek, valamint törekedjenek az 1,5 m távolság betartására!

Forrás: https://www.vgyke.com/hirdetmeny/junius-2-tol-idopontfoglalast-kovetoen-ujra-szemelyesen-is-latogathato-lesz-kozponti-ugyfelszolgalati-irodank/