Megosztás

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének Fogyatékossággal Élők a Médiában Szakosztálya vers- és prózaírói pályázatot ír ki ép és fogyatékos embereknek egyaránt.

A pályázat témája

„A fogyatékosság megélése a mindennapokban”.

A pályázat célja

A fogyatékos emberek világnapja, december 3. alkalmából felhívni a figyelmet a baleset, betegség vagy egyéb okok miatt fogyatékossá vált emberek mindennapi problémáira. Mindezen túl bemutatni a fogyatékos embereknek az állapotuk ellenére is elért sikereit, eredményeit, a társadalomban való teljes és hatékony, másokkal azonos alapon történő részvételét.

A pályázatra verseket, prózai műveket várnak.

Pályázati feltételek

Egy alkotó egy verssel, illetve egy prózai művel (például: novella, esszé) jelentkezhet. A pályamű terjedelme: maximum két A/4-es oldal. Formai követelmény: Times New Román betűtípus, 11-es betűméret, 1,5-es sorköz.

Beérkezési határidő

2018. december 3.

A pályázatokat e-mailben várják a garamvolgyi.ann@gmail.com e-mail címre. Az e-mailben fel kell tüntetni a pályázó pontos nevét, a lakcímét, e-mail címét és a telefonszámát is.

A nyertesek jutalma értékes könyvek, CD-k, hangoskönyvek.

A pályázatokat egy háromtagú szakmai zsűri bírálja el. Eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadás decemberben a MÚOSZ székházában lesz.

A legjobb pályaművek megjelentetésre kerülnek a szakosztály Facebook oldalán.

A képen az alábbi szöveg olvasható: Pályázati felhívás
Forrás: Magyar Újságírók Országos Szövetségének Fogyatékossággal Élők a Médiában Szakosztálya