Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019.03.19. - 14:00 - 16:00

Információ az esemény akadálymentességéről: látássérültek számára a program akadálymentes

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Tavaszköszöntő spirituális irodalmi délutánt szervez Pozsonyi Teréz költő és író társaságában.

A délután folyamán a versek és különböző hangok, zenei elemek fogják eljuttatni a résztvevők lelkét egy igazi napsütéses friss tavaszba.

A program során Pozsonyi Teréz tavaszi hangulatú verseit hallgathatja meg a közönség. A költőnő célja megismerni a látássérült személyek érzelmeit verseivel kapcsolatban, így a versek között a közönség elmondhatja saját gondolatait, mit jelent számukra az adott vers. A verscsokor végén Pozsonyi Terézzel a közönségből elhangzott gondolatok által egy közös vers fog megszületni. Ez a közös vers 2019-ben az MVGYOSZ Tavaszi verse lesz.

Az érzésekben való elmélyülést zenei kíséret segíti elő. Helle Maximilian zongorán, míg Kaskötő Lilla hangtál segítségével fogja előcsalogatni a résztvevőkben a tavaszt. Emellett a rendezvényt füstölők és gyertyák fogják spirituális hangulatúvá varázsolni.

Pozsonyi Teréz az írás mellett 10 éve gyerekekkel foglalkozik, segítői vonalon. Elmondása szerint a hobbija, a munkája, az élete az önzetlen segítés és szeretet adás, ez a motor, ami hajtja és amitől fáradhatatlan.

A részvételi szándékot 2019. március 18. délig szükséges jelezni a szervezes@mvgyosz.hu e-mail címre.

Részletek

Dátum:
2019.03.19.
Időpont:
14:00 - 16:00
Összeg:
ingyenes
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/246777789538301

Szervező

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

Helyszín

1146, Budapest, Hermina út 47.
Budapest Magyarország
+ Google Térkép