Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2018.12.06. - 12:00 - 18:00

Információ az esemény akadálymentességéről: látássérültek számára a program akadálymentes, vezetősáv

A vásáron minden megtalálható lesz, mi szem-szájnak-fülnek és orrnak ingere, de a bőrt kényeztető finomságok sem maradhatnak el.

Csodálatos kerámiák sokszínű választéka is elérhető lesz a vásáron. Móga Erzsébet (Kézzel Fogható Alapítvány) neve ma már referencia a minőségre. Számtalan szebbnél szebb alkotása lesz megtekinthető.

Kiváló munkáit hozza el a vásárra a Vakok Általános Iskolája. Az intézmény évente többször rendez vásárokat, ahol áruik nagy része el is szokott fogyni. De Vida Gábor kaspói, állatfigurái és egyedileg megformázott táljai se maradhatnak ki a kínálatból.

A Vakok Állami Intézete is képviselteti magát, hogy bővítse a választékot kézzel készített szőtteseivel és sok más meglepetéssel.

A Kemence Egyesület most megmutatja, mit sütöttek ki, nem csupán kemencéjükben, de agyukban egyaránt. Félreértés ne essék: változatos kerámiakészítményeket fognak elhozni a Mikulásnapi vásárra.

Galambosné N. Margit és csapata ékszerkollekcióját fogja bemutatni. Megtalálható lesz nyaklánc, karkötő, fülbevaló és még sok különlegesség.

Kiss Virág, a centenáriumi plakett készítője vajon milyen termékeket fog most hozni?

Molnár Imréné asztalánál többek között horgolással készített terítőket és faképeket lehet majd vásárolni.

Katona Mihályné és csapata kézzel készített textil babákat, állatkákat és sok más érdekességet fog elhozni, nem csak gyerekeknek!

Sztakó Krisztivel is találkozhatnak, aki pirospaprikával és homoktövis készítményével színesíti a vásár hangulatát.

Rácz Éva a finom illatok kedvelőit fogja asztalához vonzani. Kozmetikumok – testápolók, tusfürdők, és sok minden más készítmény közül választhatnak a vásárlók.

Farkas Péter és Fabók Judit várja a látogatókat ellenállhatatlan teakollekcióikkal. A teákat a helyszínen is lehet fogyasztani!

Idén először egy cég is ellátogat a vásárra, mely nem más, mint a Vesper Kft., a Centenáriumi év főtámogatója. Aki eddig kíváncsi volt, most megtudhatja milyen minőségi, de egyben egyedi készítésű ruhákat kínálnak.

Aki elfáradt az ajándékok vásárlásában, azt várja Trudy, a szövetség büféjében üdítőkkel, szendvicsekkel és sok-sok édességgel. A szövetség pedig minden vásárlónak kedveskedik egy pohár finom forró borral.
A vásár ideje alatt a Kádár-Nagy Lajos kiállítás is megtekinthető az aulából nyíló téli kertben, ahol szintén meg lehet vásárolni a festményeket, kisplasztikákat.

A Segédeszközbolt szintén várja az oda látogatókat.

Részletek

Dátum:
2018.12.06.
Időpont:
12:00 - 18:00
Összeg:
ingyenes
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/256572121672141/?active_tab=about

Szervező

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

Helyszín

1146, Budapest, Hermina út 47.
Budapest Magyarország
+ Google Térkép