Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019.05.14. - 18:00

Információ az esemény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület teljes körűen akadálymentes, rámpa, , akadálymentes mosdó

A képen Gyarmathy Éva szakpszichológus látható.Dr. Gyarmathy Éva Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa, Magyarország egyik vezető oktatási szakembere, a Mentor(h)áló sorozatainak többszörösen visszatérő vendége. Szakértelme, elkötelezettsége példaértékű sokak számára.

Májusi előadásának témája a hiperaktivitás.

A hiperaktivitás idegrendszeri sajátosság, amely a normalitáshoz tartozik, amíg nem okoz jelentős és folyamatos beilleszkedési zavarokat és az iskolai, munkahelyi teljesítményeket, valamint az életvitelt nem befolyásolja hátrányosan. A megfelelő pedagógiai, pszichológiai környezet segít elkerülni a zavarok kialakulását, ami azért nagyon fontos, mert gyakran, amikorra a tünetek már erőteljesen megmutatkoznak, a konfliktusok és kudarcok oly mértékben csökkenthetik az önbizalmat, károsíthatják a társas kapcsolatokat és ronthatják az életminőséget, hogy az eredeti problémát messze meghaladó zavar alakul ki. Pedig egy kis többlet odafigyeléssel a hiperaktív gyerekekből sikeres, energikus, vállalkozó kedvű felnőtt válhat.

Sokakat érdeklő, érintő téma. Kivételes felkészültségű szakember, ezért az előadást jó szívvel ajánlják a szervezők mindenkinek: pedagógusoknak, egyetemi oktatóknak és hallgatóknak, szülőknek, nagyszülőknek és más szakembereknek.

Jegyárak

  • 1600 Ft – SZTE kártyával, pedagógusigazolvánnyal, diákigazolvánnyal rendelkezőknek,
  • 2300 Ft – teljes árú jegy

Részletek

Dátum:
2019.05.14.
Időpont:
18:00
Összeg:
2 300 Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/event/1611

Szervező

IH Rendezvényközpont

Helyszín

6721, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Csongrád Magyarország
+ Google Térkép