Forrás: Milton Friedman Egyetem
Dátum: 2019-03-13

A Milton Friedman Egyetem Budapest III. kerület Önkormányzatának támogatásával tanfolyamokat hirdet nyugdíjasok számára. A Milton Friedman Folyamatos Tanulási Központ az 50 év feletti korosztályt kívánja támogatni, bátorítani, hogy aktív életet éljenek, s törekedjenek az élethosszig tartó tanulásra.

Részletek

Forrás: Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft.
Dátum: 2019-03-13

A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. érzékenyítő szándékkal rajzpályázatot hirdet „Hogyan segítsünk másokon?” címmel szombathelyi általános iskolák tanulói számára.

Részletek

Dátum: 2019-03-12

A Vakbarát Alapítvány megváltozott munkaképességű, informatikában jártas munkavállalót keres.

Részletek

Forrás: https://www.kerekesszabadsag.hu/
Dátum: 2019-03-12

A Kerekes Szabadság Alapítvány Kaposszekcsőn nyíló Szeret-Lak lakóotthonába önkéntes segítőket keres. Jelentkezni a 06 20 980 7788-as telefonszámon, illetve az info@kerekesszabadsag.hu e-mail címen lehet.

Részletek

Forrás: https://nekedmunka.hu
Dátum: 2019-02-20

A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program egy olyan kezdeményezés, amely lehetőséget ad fogyatékos emberek és munkáltatók kötetlen találkozására. A résztvevők fél napig együtt dolgozhatnak egy számukra érdekes munkahely munkatársával és testközelből figyelhetik meg egy munkavállaló napi tevékenységét.

Részletek

Forrás: Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége
Dátum: 2019-02-20

Az UNICEF az Európai Unióban elsőként Magyarországon indította el a „Rajtad áll a jövőd!” című nemzetközi ifjúsági programját, melynek középpontjában hátrányos helyzetű fiatalok foglalkoztathatósága áll.

Részletek

Forrás: Óbudai Egyetem
Dátum: 2019-02-01

A fogyatékos emberek integrációjának egyik legfontosabb feltétele az informatikai írástudás. Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán 2019. február 21-től kezdődően ismét térítésmentes felkészítő tanfolyamokat szerveznek látássérültek részére.

Részletek

Forrás: Mozdulj! Közhasznú Egyesület
Dátum: 2019-02-01

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület Országos Versíró Pályázatot hirdet. A pályázat nyílt, életkortól, lakhelytől, foglalkozástól, egészségi állapottól független. Részt vehet rajta minden amatőr alkotó, legyen az ép vagy fogyatékos személy.

Részletek

Forrás: likebalaton.hu
Dátum: 2019-02-01

2018. december közepén adták át Veszprémben a Kálvin János parkban azt a különleges játszóteret, melyet az internetes szavazás alapján Cifra Pagonynak neveztek el. A befogadó játszótér célja, hogy életkortól, nemtől és képességektől függetlenül együtt játszhassanak a gyerekek.

Részletek

Forrás: http://letseeapp.com/
Dátum: 2019-01-31

A LetSeeApp egy egyszerűen használható ingyenes alkalmazás, amely segítséget nyújt a mindennapokban felmerülő nehézségek megoldásához. Segítségével a látássérült, illetve vak felhasználó hasznos információkat, hangjelzéseket kaphat a környezetéről.

Részletek