Forrás: http://fszk.hu/szolgaltatasok/eszkozkolcsonzes/
Dátum: 2018-08-07

Mozgáskorlátozottság, látás-, hallás-, beszédsérülés, értelmi fogyatékosság, kommunikációs akadályozottság vagy autizmus spektrumzavar esetén alkalmazható speciális segédeszközök kölcsönözhetőek térítésmentesen az FSZK Nonprofit Kft-től.

Részletek

Forrás: Informatika a Látássérültekért Alapítvány
Dátum: 2017-04-11

A Microsoft cég a Windows 10 operációs rendszer megjelentetésével egy új frissítési modellt vezetett be, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy időszakonként a Windows 10 operációs rendszerhez megjelenik egy nagyobb frissítési csomag. A következő ilyen frissítés az Alkotói frissítés (Creators Update

Részletek

Dátum: 2016-03-04

Tisztelt Látogató!
Az Audio-narrációval támogatott színházi előadások listájával bővült a honlap kínálata.
Az audio-narrátorok a látássérült gyermekek és felnőttek számára az élet különböző területein – oktatás, kultúra, nyilvános események – tudják segíteni munkájukkal az egyenlő esélyű hozzáférés megvalósulását.

Részletek

Dátum: 2015-11-17

Elindult az Egységes Fogyatékosságügyi Információs Portál, melynek célja, hogy gyakorlati információkat nyújtson szülőknek, érintetteknek és szakembereknek egyaránt a fogyatékosságügy területén. A létrehozás során fontos szempont volt egy teljes körűen akadálymentes honlap létrehozása.

Részletek