Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019.08.21. - 2019.08.23.

Szervezőtől származó információ. Az információk hitelességét az NFSZK Nonprofit Kft. nem ellenőrizte.
Információ az esemény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület teljes körűen akadálymentes, könnyen érthető

A Fogd a Kezem Alapítvány fiataljai szeretettel várják azon fiatalok jelentkezését, akiknek önálló életvezetése segítséget igényel, s szívesen megosztanák tapasztalataikat, véleményüket a konferencia előadás keretein belül. A résztvevő szülőkkel és segítőkkel a különböző fókuszú előadásokat követően műhelymunkák során, közös gondolkodás, munka indul el.

A szervezők célja, hogy olyan platformot teremtsenek, ahol a fiatalok elmesélhetik személyes élményeiket jelenlegi lakhatási körülményeikről, munkájukról.
Főbb témák napi bontásban:

  • Augusztus 21. (szerda): Előadások a munka világáról (szakértői, szülői előadások a fiatalok tapasztalataival kiegészítve), majd műhelymunkák moderált beszélgetéssel (Ability Cafe, munkaközvetítés és munkahelyi gyakorlatprogram).
  • Augusztus 22. (csütörtök): Előadások a lakhatásról (szakértői, szülői előadások a lakhatási lehetőségekről, a családban lakhatásról, a Fiatalok élményeivel kiegészítve), majd műhelymunkák moderált beszélgetéssel (család, intézményi- és támogatott lakhatás). Az esti kikapcsolódásról és hangulatról a Lasho Lecsó gondoskodik.
  • Augusztus 23. (péntek): Bemutatkozik az Ability Cafe az ország különböző pontjairól, majd World Café beszélgetés a program résztvevőivel, hozzátartozóival.

A konferencia-jelentkezéseket az alábbiak szerint várják a szervezők:

  • Ha elmúltál 15, de még nem vagy 25 éves, akkor a részvétel ingyenes (az utazást mindenkinek egyénileg, saját költségén kell megoldania) – az első 50 jelentkező számára.
  • Minden 5 fiatal mellé 1 fő kísérőnek ingyenes a részvétel, amennyiben a fiatalok 15 és 25 év közöttiek.
  • 25 év fölöttiek és plusz segítők számára 3500 Ft/éj áron tudnak a szervezők szállást biztosítani.

Jelentkezés és regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1sPsRBTUlyDFmpk5L9e7b2tlRxnDrqfiioHno0pYAwONKNw/viewform
A konferencia részletes programja: http://eta-szov.hu/wp-content/uploads/Saj%C3%A1t-Utam-Konferencia-Program-P%C3%A9cs.pdf

A konferencia fővédnöke a Kézenfogva Alapítvány.

Részletek

Kezdés:
2019.08.21.
Vége:
2019.08.23.
Összeg:
lásd a szöveges leírásban
Esemény kategória:
Honlap:
http://eta-szov.hu/wp-content/uploads/Saj%C3%A1t-Utam-Konferencia-Program-P%C3%A9cs.pdf

Szervező

Fogd a Kezem Alapítvány

Helyszín

7624, Pécs, Szent István tér 17.
Baranya Magyarország
+ Google Térkép