Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2018.12.18. - 19:00

Információ az esemény akadálymentességéről: audio-narráció, adó-vevő készülék biztosítása, személyi kísérés

Zenés vígjáték a Centrál Színház művészeinek előadásában. Főszerepben Tompos Kátya és Alföldi Róbert. A narrációt készítette, valamint az előadást narrálja Cseh Adrienn.

Színdarab bemutatása

Eliza Doolittle, a szegény, rongyos virágáruslány egy este belebotlik a különc nyelvészbe, Higgins professzorba, aki könnyelműen fogadást köt: a lányból hat hónap alatt hercegnőt farag. A csodálatos átváltoz(tat)ás kemény munka mindkettejük számára, ám végül lehet, hogy a tanítvány felülmúlja mesterét.

Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legszebb és legnépszerűbb musical. A Centrál Színház My Fair Lady-je friss, szenvedélyes hangnemben meséli újra az ősi mesét, ugyanakkor klasszikus kiállítású előadás káprázatos látványvilággal, nagyzenekari hangzással.

Az előadás hossza 2 óra 45 perc, szünettel.

Jegyinformációk

Az előadás alatt a narrációt a látássérült vendégek egy készülék segítségével, fülhallgatón keresztül követhetik. Az eszközök és a jegyek limitált száma miatt a részvételi szándékot minél előbb jelezni szükséges az alábbi elérhetőségek valamelyikén: e-mail: akadalymenteskultura@gmail.com, telefon: +36 20 516 4146.

Jegyár: 6900 Ft/fő látássérülteknek, valamint egy fő kísérőjüknek. A megrendelt jegyeket az előadás előtt legkésőbb 7 nappal át kell venni és ki is kell fizetni a Centrál Színház jegypénztárában. A megrendelt, de át nem vett jegyeket a színház vagy egyesületünk azonnal értékesíti további jelentkezőknek!

Megjegyzés: A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) erre az előadásra 10 darab ingyenes jegyet biztosít kizárólag VII. kerületi látássérültek számára. Aki ingyen jegyre jogosult keresse Kőváriné Orsolyát az alábbi elérhetőségek valamelyikén: e-mail: lampas.erzsebetvaros@gmail.com, telefon: +36 70 387 5266.

A nap menete

  • 18:30 – érkezés és találkozó a ruhatárnál;
  • 18:40 – a készülékek és fülhallgatók kiosztása, üzembe helyezése, büfé és mosdó használat, a nézőtéri helyek elfoglalása;
  • 19:00 – az előadás kezdete.

Igény szerint a helyszín megközelítésében segítséget biztosítanak.

A program a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és a VII. kerületi önkormányzat támogatásával valósul meg.

Részletek

Dátum:
2018.12.18.
Időpont:
19:00
Összeg:
6 900 Ft
Esemény kategória:

Helyszín

1065, Budapest, Révay utca 18.
Budapest Magyarország
+ Google Térkép