Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019.04.26. - 2019.04.28.

Információ az esemény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület részben akadálymentes, mozgáskorlátozott parkoló,

Országos és egyben nemzetközi egyetemi színházi találkozó kerül megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája, a Szegedi Egyetemi Színházért Egyesület és a Szegedi Egyetemi Színház társulatának szervezésében.

Az előadások egymáshoz közel eső helyszíneken, multifunkcionális térben kerülnek bemutatásra.
Idén új helyszínként a JATE Klub csatlakozik a találkozó szakmai beszélgetéseinek helyszíneként, valamint az előadásoknak otthont ad a Szegedi Nemzeti Színház balett-terme, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar régi tornaterme, a ZUG művészeti tetthely, és régi játszóhelyünk, a Szegedi Pinceszínház.

A találkozót szakmai beszélgetések tréningek, és koncertek kísérik.

A találkozó vendégei: a Debreceni Egyetemi Színház (DESZínház), a Janus Egyetemi Színház (JESZ) Pécsről, a Veszprémi Egyetemi Színpad (VESZ), az SGR Projekt – Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ, a Kisspista Színház Vecsésről, Szegedről pedig a Poén Partizánok, a Homo Ludens Projekt (HLP) és a Kooperáló – Színházpedagógiai alkotótér – Szegedi Nemzeti Színház.

Az előadásokra a találkozó ideje alatt a belépés INGYENES, de regisztrálni érdemes, hogy mindenkinek legyen helye a kiválasztott előadás(ok)ra .

Regisztrálni ezen az emailen lehetséges: szegediegyetemiszinhaz@gmail.com

Részletek

Kezdés:
2019.04.26.
Vége:
2019.04.28.
Összeg:
ingyenes
Esemény kategóriák:
, ,
Honlap:
http://szegediegyetemiszinhaz.hu/szeszt/

Helyszín

Szeged,
Csongrád

Szervező

Szegedi Tudományegyetem