Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019.01.25. - 18:00 - 20:15

Információ az esemény akadálymentességéről: mozgáskorlátozottak számára az épület teljes körűen akadálymentes

Színdarab bemutatása

Adrian Mole vészesen közeledik a felnőttkor küszöbéhez. Körülötte egy problémás család, és egy felfordult világ. Pandora, az iskola legjobb nője, talán kapaszkodót jelenthetne számára. Adrian naplója a fiú minden kínszenvedését hűen dokumentálja.

A világsikerű könyvsorozatból készült ősbemutató egyszerre derűs és fájdalmas, szórakoztató és elgondolkodtató történet: vajon a kamaszok, vagy a felnőttek világa érthetetlenebb? Vajon a felnőttek tényleg felnőttek-e? Vagy sokszor kamaszabbak a kamaszoknál…

Az előadást 12 éven felülieknek ajánlott!

A Hatszín Teátrum felhívja Tisztelt Nézői figyelmét, hogy az előadásban stroboszkóp effekt látható, valamint, hogy a darabban szereplő színművészek gyógyfüves cigarettát és alkoholmentes italokat használnak kellékként.

Jegyinformáció

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadnak.

Jegyek kaphatók a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n

Kerekesszékes vendégek részére a MÜHA akadálymentesen látogatható. Kerekesszékes látogatók számára fenntartott helyekre vásárolhatnak belépőjegyet, kísérőjük (1 fő) – amennyiben a férőhelyek száma még engedi – az adott koncert jegyárainak legalacsonyabb kategóriájában válthat jegyet a pótszékre. Az így megváltott jegyek másra nem ruházhatók át. Tekintettel a fenntartott helyek és a pótszékek korlátozott számára, az esetleges ebből adódó kényelmetlenségek elkerülése érdekében, kerekesszékes jegyek az MKK központi jegypénztárban vásárolhatók!

Részletek

Dátum:
2019.01.25.
Időpont:
18:00 - 20:15
Összeg:
2 700 Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
http://muhamiskolc.hu/adrian-mole-ujabb-kinszenvedesei-felnottkor-kuszoben

Szervező

Művészetek Háza

Helyszín

3500, Miskolc, Rákóczi utca 2.
Borsod-Abaúj-Zemplén Magyarország
+ Google Térkép