Komplex kisokos

 

A fogyatékos személyekkel történő sikeres kommunikációt támogató kiadvány elsősorban a közszolgáltatás területén dolgozó szakemberek számára született és a mindennapokban kíván könnyen forgatható, jól használható segítséget nyújtani az egyenlő esélyű hozzáférés támogatásához. A cél az, hogy a közszolgáltatások elérhetővé és használhatóvá váljanak a fogyatékos emberek számára is. Ehhez ad a kiadvány információkat a különböző fogyatékossági csoportokról, a velük kapcsolatos helyes kifejezésekről, emellett jó gyakorlatokkal is segíti a kommunikációt és a közös munkát.

  • Szerzők: Farkasné Dr. Gönczi Rita, Szőke József
  • Kiadó: Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
  • Kiadás éve: 2019

 

Kiadvány letöltése


 

Tapasztalati szakértők a gyakorlatban

 

A kiadvány hiánypótló szerepet tölt be. A címben megjelenő tématerület hivatalos felnőttképzési programjának kialakítását, a résztvevőkkel folytatott közös alkotói folyamatot és a képzést követő munkát mutatja be rendhagyó, magazinokat idéző stílusban. Az olvasó betekintést nyer a képzés tesztelésébe és fejlesztésébe, megismeri a minősített képzés tematikáját és több gyakorlati feladatot. Emellett olvashat a tapasztalati szakértők motivációjáról, elköteleződéséről és az elért eredményekről.

  • Szerzők: Bernáth Borbála, Farkasné Dr. Gönczi Rita, Fülöp Tibor, Szabados Miklós, Szilágyi-Major Szilvia, Szemők Krisztina, Tantó András, Tóth Gábor
  • Kiadó: Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
  • Kiadás éve: 2019

 

Kiadvány letöltése


 

Az oldal legutóbbi frissítése: